Tani dhe në platformat IOS & Android

Shkarkoni në Appstore apo Google Play Store!


Çka është Network Clinic ?

Network Clinic është platforma më inovative në tregun shqiptar në fushën e mjekësisë. Si makinë e kërkimit dhe sistem menagjerial për klinikat ajo është e çasshme për persona fizik apo juridik
1
Promovoni biznesin tuaj
Network Clinic ju ofron promovimin digjital të biznesit tuaj, duke bërë atë të çasshmëm ngado në internet.
2
Sistem i avancuar menaxherial
Ne kemi zhvilluar një sistem të avancuar të menaxhimit të klinikës dhe klientelës së saj.
3
Turizmi mjekësor
Duke promovuar biznesin tuaj, ju gjithashtu përfitoni nga turizmi mjekësor çdo njëri në diasporë do mund të ju gjej dhe caktoj termin tek ju.
4
Kërko klinika
Ju mund të kërkoni klinika dhe ti gjeni lehtësisht ato përmes platformës.
5
Caktimi i termineve online
Përmes aplikacionit ju do mund të caktoni terminin online tek mjeku juaj.
6
Pëfitoni nga Network Clinic
Duke përdorur Network Clinic ju do mund të keni çasje në shërbimin tona.

Network Clinic

Ne po rritemi, shërbimet cilësore janë tipari ynë !
10K +
Vizitor në muaj
10 +

Partnerë

350 +

Përdorues

Network Clinic

Ekipa jonë

Lorem ipsum dolor sit, amet consectetur adipisicing elit. Eligendi, temporibus?
Filan Fisteku
Lorem, ipsum.
Filan Fisteku
Lorem, ipsum.
Filan Fisteku
Lorem, ipsum.
Filan Fisteku
Lorem, ipsum.
Filan Fisteku
Lorem, ipsum.
Filan Fisteku
Lorem, ipsum.
Filan Fisteku
Lorem, ipsum.

Klientët tanë

Lorem ipsum dolor sit, amet consectetur adipisicing elit. Porro, veritatis.
Lorem ipsum dolor sit amet.
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Voluptates, neque harum. Eos nobis perspiciatis exercitationem!
Filan Fisteku Lorem, ipsum dolor.
Lorem ipsum dolor sit amet.
Lorem ipsum dolor sit, amet consectetur adipisicing elit. Dolor, odit. Neque dolor rem animi doloremque.
Filan Fisteku Lorem, ipsum.
Lorem ipsum dolor sit amet.
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Eligendi possimus voluptas blanditiis ipsa illo recusandae!
Filan Fisteku Lorem, ipsum dolor.

Doni të dini më shumë rreth Network Clinic?

Adresa jonë elektronike: info@networkclinic-ks.com

Doni të kontaktoni direkt?

Numri jonë i telefonit: +383 48 662 978